Fa'afefea ona fa'aopoopo le Apple CarPlay e aunoa ma le fa'atauina o se Unite Taugatā

E leai se faafitia o le Apple CarPlay o loʻo taulamua pe a oʻo mai i totonu o le taʻavale infotainment. Ua uma aso o le faʻaogaina o CD, feʻaveaʻi i luga o alaleo leitio satelite, poʻo le tilotilo i lau telefoni aʻo ave taavale. Faʻafetai i Apple CarPlay, e mafai nei. fa'aoga le tele o polokalama i lau iPhone e aunoa ma le ave'ese o ou mata mai le auala.
E i ai ni nai auala eseese e fa'aopoopo ai le Apple CarPlay i lau ta'avale tuai.Ae fa'apefea pe afai e te le mana'o e sui lau leitio o lo'o i ai i se ulu sili atu taugata?Aua e te popole, e tele filifiliga mo lenei auala fo'i.
Afai ei ai sau taavale tuai, o le auala masani e faʻaopoopo ai Apple CarPlay o le faʻatau lea o se leitio aftermarket. E tele iunite aftermarket i luga o le maketi i aso nei, o le tele o ia mea e mafai ai ona faʻaogaina le CarPlay uaea poʻo le leai o se mea. fa'atasi ai ma lau leitio, o le auala pito sili ona faigofie e fa'aopoopo ai le tu'ufa'atasiga o le telefoni a Apple o le fa'atau lea o se iunite e pei o le Ta'avale ma le Aveta'avale Intellidash Pro.
O le Taʻavale ma le Avetaʻavale Intellidash Pro o se iunite faʻapitoa, e pei lava o na mea tuai Garmin navigation units o le taimi ua tuanaʻi. Ae ui i lea, o le Intellidash Pro e le na o le faʻaali atu ia te oe o se faʻafanua, e faʻaalia ai le Apple CarPlay interface i luga o lona faʻaaliga 7-inisi. .E tusa ai ma le Apple Insider, o le iunite o loʻo i ai foi se masini faaleotele leo ma fausia-i totonu, ae atonu e te le manaʻo e faʻaoga le mea mulimuli.
Nai lo lena, pe a uma ona faʻapipiʻi le masini i lau taʻavale mata tioata poʻo le dashboard e ala i ipu suction, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le masini leo o loʻo i ai i lau taavale. E mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻafesoʻotaʻi o le Intellidash i lau faʻalogo leo e ala i le laina aux poʻo le wireless e ala i le fausia- i le FM transmitter.E mafai foi ona otometi ona fetaui ma lau iPhone pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi i le faiga ma se uaea Uila.
E tusa ai ma lenei tusitusiga, o le Taʻavale ma le Avetaʻavale Intellidash Pro o loʻo faʻatau nei mo le $ 399 ile Amazon.
Afai o le faʻaaluina o le $ 400 e foliga maualuga, o loʻo i ai foi filifiliga taugofie i luga o le Amazon.
Afai o lau taavale ua uma ona sau ma Apple CarPlay ae manaʻomia le faʻaogaina o se uila uila, e mafai ona e faʻatau se mea faʻapipiʻi uaealesi. Na matou mauaina se iunite mai SuperiorTek e galue o se tagata vaeluagalemu i le va o le faʻaogaina o le infotainment system ma le telefoni.
Ina ia faʻafesoʻotaʻi, e te faʻapipiʻi le fesoʻotaʻiga uaealesi i totonu o le masini a le taavale e ala i le USB cable, ona faʻapipiʻi lea i lau telefoni. A maeʻa lena, e mafai ona e fiafia i le CarPlay e aunoa ma le aveeseina o lau telefoni mai lau taga.
E tusa lava pe e te le manaʻo e sui le ulu o lau taʻavale, e faigofie ona e faʻapipiʻi le Apple CarPlay uaealesi i lau taavale tuai. Faʻatau se tasi o nei masini tutoʻatasi, faʻapipiʻi i totonu, ma e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi vave ma polokalama i lau iPhone.


Taimi meli: Iul-23-2022